TOP 3 Huawei telefonai 2021 metais

Jeigu esate Android operacinės sistemos mylėtojas, apie Huawei telefonus jau, ko gero, žinote nemažai. Tai Kinijos telefonų gamintojas, kuris ne tik turi savo kurtus išmaniuosius telefonus, kompiuterius, planšetes ir kitą įrangą, bet ir gamina elektronikos dalis kitiems prekiniams ženklams. Huawei telefonai yra vertinami rinkoje dėl to, kad jų kainos bei kokybės santykis tiesiog puikiai atitinka. Jeigu nusprendėte, kad norite įsigyti Huawei telefoną, bet nežinote, kurį rinktis – rekomenduojame TOP 3 geriausius, šiuo metu esančius rinkoje. 

 

Huawei P30 Pro

 

Huawei P30 Pro yra geriausias šio gamintojo telefonas 2021-ais metais. Būtent šis išmanusis įrenginys išsiskiria ypatingai gera kameros kokybe. Skaitmeninis 50-ties kartų priartinimas leidžia pamatyti gerai net itin toli esančius objektus. Taip pat, didelis 6,47 colių ekranas yra ryškus ir spalvingas, todėl puikiai tiks kasdieniam naudojimuisi įvairiomis programėlėmis ir žaidimams.

 

Huawei Mate 20 Pro

 

Huawei Mate 20 Pro yra universalus telefonas, kuris turi tiek stilingą dizainą, tiek ištvermingą bateriją, tiek kokybišką kamerą. Raiškus 6.39 colių ekranas suteikia patogumo, o 1440 x 3120 rezoliucija leidžia mėgautis aiškia vaizdo kokybe. Priekinė kamera turi 24 megapikselius, o gale esančios trys kameros – 40, 20 ir 8 megapikslelius. Telefono atmintis siekia net 256 gigabaitus, tad turėsite pakankamai vietos aplikacijoms bei nuotraukoms. 

 

Huawei P30

 

Huawei P30 buvo išleistas dar 2019 metų kovą, tačiau jis vis dar nepraranda savo populiarumo. Palyginus su Huawei P30 Pro, šio telefono ekranas yra kur kas mažesnis ir dėl to jį šiek tiek patogiau laikyti rankoje. Taip pat, šis išmanusis telefonas turi galingą procesorių, o jo kaina prieinama. 

Kad ir kurį Huawei telefoną Jūs sugalvotumėte įsigyti, tam, kad užtikrintumėte jo saugumą ir idealią išvaizdą kuo ilgiau, rekomenduojama įsigyti telefonų dėkliukus bei apsaugines pleveles. Tai ir dar daugiau galima rasti apsilankius internetinėje parduotuvėje – TavoTel.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *